ویزای کارآفرینی پرتغال؛ دریافت اقامت اروپا به همراه خانواده

ویزای کارآفرینی پرتغال چیست؟ چه کارکردی دارد؟ چگونه می توان از این ویزا استفاده کرد؟ شرایط ویزای کارآفرینی پرتغال چیست؟ مهمترین عناصر این ویزا چیست؟ ساده ترین روش به دست آوردن آن چیست؟ و برای گرفتن این ویزا باید از کجا شروع کنیم؟ مهمترین نکات در خصوص ویزای کاری پرتغال چیست؟ این ویزا مشمول چه کسانی می شود؟ 

ویزای کارآفرینی پرتغال که از آن تحت عنوان ویزای D2  پرتغال یاد می شود یکی از بهترین و شاید ساده ترین روش های مهاجرت به یکی از بهترین کشورهای اروپایی محسوب می شود. اگر بخواهیم ساده این ویزا را توضیح دهیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که این ویزا به کسانی تعلق می گیرند که قصد راه اندازی کسب و کاری مستقل در پرتغال را دارند. فرد متقاضی با ارائه طرح کسب و کاری خود باید سعی کند اداره مهاجرت پرتغال را مبنی بر مفید بودن آن جلب کند. این طرح باید بتواند منافع اقتصادی، فرهنگی و سیاسی پرتغال را در نظر داشته باشد. در صورتی که اداره مهاجرت پرتغال با این طرح موافقت کند ویزای کارآفرینی پرتغال برای یک دوره معمولا چهار ماهه برای فرد صادر می شود. حال فرد متقاضی به واسطه این ویزا می تواند وارد پرتغال شود و شرکت کارآفرینی خود را تاسیس کند. با تاسیس این شرکت و اثبات آن به اداره مهاجرت پرتغال اولین ویزای اقامت رسمی به اعتبار دو ساله صادر می شود. با اتمام این دوره و اثبات سودآوری شرکت ثبت شده، این ویزا می تواند برای یک دوره ۳ ساله تمدید شود. بعد از گذشت ۵ سال فرد می تواند در سال ششم برای دریافت اقامت دائم و گرفتن پاسپورت پرتغال اقدام کند. این ساده ترین روند و تعریفی بود که می شد از ویزای کارآفرینی پرتغال ارائه داد. حال در ادامه می خواهیم به جزئیات بیشتری از این ویزا اشاره کنیم.

ویزای کارآفرینی پرتغال و مهمترین مزیت های آن

ویزای کارآفرینی پرتغال یکی از بهترین انواع ویزا و اقامت در اروپا محسوب می شود. گذشته از این که پرتغال کشوری اروپایی و در ناحیه شینگن محسوب می شود، این ویزا مزایای منحصر به فردی دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. اما پیش از آن بهتر است به این سوال پاسخ دهید. آیا می دانستید که شما با داشتن ویزا و اقامت پرتغال می توانید بدون نیاز به ویزای خاصی وارد ۲۶ کشور دیگر ناحیه شینگن مانند فرانسه و آلمان و اسپانیا و … شوید؟ بسیاری این ویزا را مانند دروازه ای برای ورود به دنیای زیبای اروپا می دانند. اما همانطور که گفتیم این تنها بخشی از مزایای ویزای کارآفرینی پرتغال محسوب می شود.

از جمله مهمترین مزیت این ویزا این است که شما به واسطه آن امکان کار در پرتغال را خواهید داشت. در کلام ساده تر ویزای D2  به نظر بسیاری از مهاجران یک تیر با دو نشان است. شما به واسطه این ویزا امکان دریافت اقامت دائم و پاسپورت پرتغال را پیدا می کنید و در این مدت زمان مانند هر شهروند دیگر می توانید شغل خودتان را داشته باشید. امکان اشتغال در کشورهای مهاجر پذیر مسئله ای نیست که به واسطه هر ویزای امکان آن وجود داشته باشد. نکته بسیار مهم این است که فرد با داشتن این ویزا به جز شرکت و کسب و کار خود می تواند در حوزه ها و کسب و کارهای دیگر نیز وارد شود و درآمد زایی خودش را به شکل کاملا قانونی داشته باشد.

مزیت مهم دیگر این ویزا این است که شما به واسطه آن می توانید خانواده خودتان را هم همراه ببرید و به نوعی برای آن ها نیز ویزای اقامت دریافت کنید. البته در این حالت شما باید تمکن مالی خودتان را برای این موضوع ثابت کنید. به نوعی اگر شما می خواهید خانواده خودتان را به واسطه ویزای کارآفرینی پرتغال همراه داشته باشید باید تمکن مالی لازم را بر اساس آخرین جدول هزینه های ارائه شده توسط سفارت این کشور اثبات کنید.

مزیت دیگر این ویزا این است که شما به واسطه آن امکان استفاده از بستر تجارت آزاد و جهانی را پیدا می کنید. شما می توانید از حساب بین المللی بهره مند شوید و یا به سادگی از وارد تجارت و داد و ستد جهانی شوید. این موضوع می تواند برای تاجران و کسانی که به دنبال سودآوری در تجارت و کسب و کار هستند جالب توجه باشد.

شرایط دریافت ویزای D2

همانطور که گفته شد اولین شرط برای دریافت ویزای کارآفرینی پرتغال این است که طرح اقتصادی و تجاری شما توسط اداره مهاجرت این کشور تایید شود. اما نکته بسیار مهم این است که طرح اقتصادی شما باید در قالب یک شرکت معرفی شده باشد. در کلام ساده تر شما با تاسیس و ثبت یک شرکت در این کشور می توانید نسبت به دریافت ویزای D2 اقدام کنید. این نکته بسیار مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید. این که نوع شرکت از نظر قانونی چه باشد عمدتا بستگی به خودتان دارد ولی به نظر می رسد که شرکت با مسئولیت محدود می تواند گزینه خوبی برای بسیاری از مهاجران محسوب شود.

نکته دیگر این است که بر روی کاغذ سرمایه اولیه شرکت برای دریافت ویزای کارآفرینی پرتغال اهمیتی ندارد. اما به صورت عملی بهتر است حداقل سرمایه اولیه شرکت حدود ۵ هزار یورو باشد. البته این رقم برای بسیاری از کارآفرینان و تاجران رقم خاصی محسوب نمی شود و بعید است که در این خصوص مشکلی داشته باشند. به هر حال ارائه چنین سرمایه ای می تواند شانس دریافت ویزا را بسیار افزایش دهد.

نکته دیگر این است که بر اساس قانون ثبت شرکت در پرتغال شرکا می توانند با حداقل یک یورو سهمی در تاسیس شرکت داشته باشند. این مسئله از این منظر اهمیت دارد که فرد متقاضی در کنار خود می تواند به صورت گروهی برای افراد دیگر نیز تقاضای ویزا داشته باشد. این افراد باید به عنوان شریک تجاری در شرکت حضور داشته باشند. بنابراین این افراد با سرمایه حداقل یک یورو می توانند نسبت به دریافت ویزای کارآفرینی پرتغال در کنار فرد متقاضی اقدام کنند. البته بهتر این است که این دسته از افراد سعی کنند که رقمی نزدیک به همان ۵ هزار یورو به سرمایه شرکت اضافه کنند تا شانس دریافت ویزای خودشان را افزایش دهند.

همانطور که مشاهده می کنید ثبت شرکت در پرتغال مسیر چندان پیچیده یا سختی ندارد. از طرف دیگر در میان بسیاری از کشورها می توان پرتغال را یکی از کشورهایی دانست که هزینه ثبت شرکت در آن کمتر است. از این رو عملا ویزای D2 می تواند یک موقعیت فوق العاده برای کسب ویزا و مهاجرت محسوب شود. آیا شما چنین فکر نمی کنید؟

چند نکته مهم در خصوص این ویزا

ویزای کارآفرینی پرتغال در کنار سادگی از چند نکته بسیار مهم بهره می برد. اولین نکته این است که در کنار همه موارد ذکر شده داشتن تمکن مالی اهمیت فراوانی دارد. در واقع حتی اگر شما قصد همراه بردن خانواده خود را نداشته باشید باید تمکن مالی لازم برای دریافت ویزای کار را به سفارت پرتغال ارائه دهید. این مدارک مالی باید کاملا رسمی و ترجمه شده باشند. در این صورت شانس دریافت ویزای شما بسیار افزایش پیدا می کند. همانطور که گفته شد در صورت همراه بردن خانواده حداقل میزان تمکن مالی تغییر می کند. این نکته بسیار مهمی است که باید آن را در خاطر داشته باشید.

نکته مهم دیگر در خصوص اعتبار ویزای کارآفرینی پرتغال و شرایط آن است. همانطور که گفته شد اولین دوره اعتبار ویزای کارآفرینی پرتغال به صورت ۴ ماهه صادر می شود. این چهار ماه فرصتی است که شما بتوانید شرکت خودتان را ثبت کنید و بر اساس آن برای دریافت ویزای ۲ ساله اقدام کنید. در طی مدت این دو سال دو شرط برای تمدید آن لحاظ شده است. اول این که شرکت شما باید فعال و ترجیحا سودآور باشد. دوم این که شما در این مدت حداقل باید ۱۶ ماه در پرتغال حضور داشته باشید و به صورت متوالی برای ۶ ماه خاک این کشور را ترک نکرده باشید. اگر این دو شرط را رعایت کرده باشید، می توانید برای تمدید ویزای کارآفرینی پرتغال و دریافت این ویزا برای ۳ ساله دیگر اقدام کنید. در این سه سال همچنان دو شرط فعال بودن شرکت و حضور ۶ ماهه در پرتغال وجود دارد. در کنار این شما نباید برای مدت بیش از ۲۴ ماه از خاک پرتغال به صورت متوالی دور مانده باشید. در صورت رعایت این شروط شما می توانید در سال ۶ ام حضور خود برای دریافت اقامت دائم و پاسپورت پرتغال اقدام کنید. همانطور که مشخص است به نظر می رسد ویزای کارآفرینی پرتغال می تواند یکی از سریع ترین مسیرها برای رسیدن به پاسپورتی اروپایی و کاملا معتبر محسوب شود.

گرچه به نظر می رسد ویزای کارآفرینی پرتغال می تواند ویزایی ساده و سریع باشد اما همچنان پیچ و خم خودش را دارد. از این رو پیشنهاد ما این است که حتما در این مسیر از کارشناسان و مشاوران حرفه ای و با تجربه استفاده کنید. چرا که یک سهل انگاری و اشتباه می تواند موجب ریجکت شما شود و این موضوع در آینده شما می تواند بسیار تاثیرگذار باشد. از این رو پیشنهاد ما این است که با کارشناسان گروه اقلیما صحبت کنید. این کارشناسان بر اساس نیاز و توان شما بهترین مسیر را معرفی می کنند و در این مسیر کنار شما خواهند بود.

پرسش های متداول درباره ویزای کارآفرینی

ویزای کارآفرینی پرتغال به ویزای D2 پرتغال معروف است. این ویزا مخصوص کسانی است که قصد راه اندازی کسب و کاری مستقل و تحت عنوان یک شرکت در پرتغال را دارند. از جهاتی می توان این ویزا را ساده ترین و سریعترین ویزا در بین سایر انواع ویزاها دانست.

اساسا این موضوع بستگی به شرایط سیاسی و اقتصادی دارد. در واقع سفارت پرتغال بر اساس سیاست های دولت خود در خصوص این موضوع تصمیم گیری می کند. اما اگر همه چیز خوب باشد و مدارک متقاضی مشکل خاصی نداشته باشد معمولا پاسخ درخواست ویزا بین یک تا دو ماه داده می شود.

در خصوص این موضوع نیز نمی توان عددی خاص را عنوان کرد. به طور کلی این هزینه ها شامل دو بخش ثبت و تاسیس شرکت و هزینه های مربوط به سفارت می شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید با کارشناسان گروه اقلیما صحبت کنید.

دلایل متعددی برای ریجکت شدن این درخواست وجود دارد. شاید مهمترین این دلایل کارآمد نبودن طرح اقتصادی ارائه شده و یا عدم داشتن تمکن مالی کافی باشد. همانطور که گفتیم تمکن مالی در خصوص انواع ویزاها کارایی بسیار دارد. این موضوع در خصوص ویزای کارآفرینی پرتغال نیز صادق است. از طرف دیگر سرمایه اولیه ثبت شرکت نیز تاثیر بسزایی در این خصوص می تواند داشته باشد. 

راه‌تان دور و وقت‌تان محدود است، ما در کوتاه‌ترین زمان به مهم‌ترین پرسش شما بهترین پاسخ را می‌دهیم.